Záróvizsga az Apáczai-Karon

image_50450689.JPG

A 2023/24/2. félév záróvizsgái megkezdődtek a Széchenyi István Egyetem Apáczai Csere János Pedagógiai, Humán- és Társadalomtudományi Karán. 6 alapszakon és 3 mesterszakon, továbbá szakirányú továbbképzési szakokon közel 370 hallgató ad számot tudásáról 40 bizottság előtt. A záróvizsgák során a hallgatóknak lehetőségük van bemutatni az eddig megszerzett szakmai ismereteiket és tapasztalataikat.

A bizottságok összetétele jól tükrözi a Kar kiterjedt szakmai kapcsolatrendszerét és társadalmi beágyazottságát. A főállású oktatók mellett óraadók, vendégtanárok, valamint elismert és sikeres külső vállalati és intézményi szakemberek, vezetők vesznek részt a záróvizsga bizottságok munkájában. Ezúton is köszönjük valamennyi oktatónk és partnerünk értékes munkáját és a sikeres záróvizsgákhoz történő hozzájárulásukat!

Büszkék vagyunk hallgatóinkra, és kívánjuk, hogy pályafutásuk során eredményesen tudják alkalmazni a Széchenyi István Egyetem Apáczai Csere János Pedagógiai, Humán- és Társadalomtudományi Karán megszerzett tudást!

Gratulálunk minden végzős Hallgatónknak!

Találkozzunk 2024. július 17-én a diplomaátadó ünnepségen!

Galéria

 

Diplomaátadó ünnepélyre meghívó 20240717.png

Események