Végzős Hallgatóinknak

Kedves Végzős Hallgatóink!

A tanulmányaik utolsó féléve rendhagyó módon zárult. Ma, amikor a záróvizsgát megkezdik, a korábbiaktól eltérő formában teszik mindezt. Most elmarad a szokásos személyes bizottsági köszöntés, a záróvizsga ünnepélyes zárása, a folyosói megbeszélések, a hallgatótársak személyes biztatása. A vírus által feszélyezett helyzetben a vizsga megélése is talán más lesz. Azonban az Apáczai Kar oktatóival, munkatársaival Önökkel vagyunk és próbáljuk segíteni ezen napok sikeres megélését.

Köszönjük, hogy Egyetemünket, Karunkat választották a pályára való felkészüléshez. Bízunk benne, hogy tudásukkal, tapasztalataikkal, emberséges hozzáállásukkal választott hivatásuk során megélhetik majd a flow élményt, az alkotás, a fejlődés örömét.

Sok sikert kívánunk a kezdődő záróvizsgákhoz!

„A képesség, hogy valaki tud kitartani az akadályok ellenére is, az a tulajdonság, amit az emberek legjobban csodálnak másokban és jogosan: valószínűleg ez a legfontosabb jellemvonás, amelynek birtokában nem csak sikereket érhetünk el, de még élvezni is fogjuk az életet.”

Csíkszentmihályi Mihály

A Széchenyi István Egyetem Apáczai Csere János Kar vezetői, oktatói, munkatársai

 

Események

Apátúr Sörház főzdelátogatás 2024. május 22. 18:00 - 19:00
Apátúr x Kreinbacher Májusi pezsgőeső 2024. május 31. 18:00 - 19:00
Sieger Italico Terasz Party 2024. június 1. 18:00 - 19:00