Végzős Hallgatóinknak

Kedves Végzős Hallgatóink!

A tanulmányaik utolsó féléve rendhagyó módon zárult. Ma, amikor a záróvizsgát megkezdik, a korábbiaktól eltérő formában teszik mindezt. Most elmarad a szokásos személyes bizottsági köszöntés, a záróvizsga ünnepélyes zárása, a folyosói megbeszélések, a hallgatótársak személyes biztatása. A vírus által feszélyezett helyzetben a vizsga megélése is talán más lesz. Azonban az Apáczai Kar oktatóival, munkatársaival Önökkel vagyunk és próbáljuk segíteni ezen napok sikeres megélését.

Köszönjük, hogy Egyetemünket, Karunkat választották a pályára való felkészüléshez. Bízunk benne, hogy tudásukkal, tapasztalataikkal, emberséges hozzáállásukkal választott hivatásuk során megélhetik majd a flow élményt, az alkotás, a fejlődés örömét.

Sok sikert kívánunk a kezdődő záróvizsgákhoz!

„A képesség, hogy valaki tud kitartani az akadályok ellenére is, az a tulajdonság, amit az emberek legjobban csodálnak másokban és jogosan: valószínűleg ez a legfontosabb jellemvonás, amelynek birtokában nem csak sikereket érhetünk el, de még élvezni is fogjuk az életet.”

Csíkszentmihályi Mihály

A Széchenyi István Egyetem Apáczai Csere János Kar vezetői, oktatói, munkatársai

 

Események

Hallgatói klubkoncert 2022. október 5.
Hallgatói klubkoncert 2022. október 12.
Hallgatói klubkoncert 2022. október 19.
Elektronikus ZH nap 2022. október 26.