Stipsits Ibolya fotóművész kiállítása 2024. április 15-ig tekinthető meg

kép131.jpg

Fúzió és Lélekhang: Stipsits Ibolya kiállítása

Stipsits Ibolya fotóművész könyvbemutatóval egybekötött kiállításmegnyitója volt szerdán este a Széchenyi István Egyetem Apáczai-karán.

Az intézmény nagyterme csordultig megtelt érdeklődőkkel, a kiállított fotók előtt hosszan és sokat beszélgettek a látogatók.

Stipsits Ibolya jó tíz évvel ezelőtt kezdett el fotózni, verseket írni. Voltak álmai, amiket megvalósított mert belevágni dolgokba, ami által igazán azt a csinálhatja amit szeret, amiben örömét leli, az lett, aki akart. Ezen rövid alatt a fotográfiában, a művészetben és az írásban fantasztikus sikereket ért el, nemcsak itthon, hanem nemezközileg is. – erről a műsorvezető, a művésznő fia, Takács Gergely vallott.

Dr. Pongrácz Attila a Széchenyi István Egyetem Apáczai Csere János Pedagógiai, Humán- és Társadalomtudományi Kar dékánja köszöntőjében azt hangsúlyozta, hogy hatalmas öröm az intézmény számára, hogy egy összművészeti programnak adhat helyet a felújított épület és a csodálatos fotók által is köszönthetik a feltámadás ünnepét.

forrás:
https://www.gyorplusz.hu/gyor/fuzio-es-lelekhang-stipsits-ibolya-kiallitasa/

https://www.kisalfold.hu/helyi-kultura/2024/03/fuzio-megnyilt-stipsits-ibolya-fotomuvesz-konyvbemutatoval-egybekotott-kiallitasa-gyorben-fotok 

 

Események