Elindult az Alumni Talk, a Széchenyi Egyetem podcastja

A Széchenyi István Egyetem Kommunikációs és Alumni Irodája közzé tette az Alumni Talk podcast első epizódját. Múlt, jelen, jövő – Együtt megbeszéljük!

Elindult az Alumni Talk, a Széchenyi István Egyetem első, havonta jelentkező podcastja – nem csak alumniknak. A bárki számára elérhető epizódok vendégei és a témái az egyetem egykori és jelenlegi polgárainak is érdekes, hasznos információkkal szolgálnak a szórakoztató jelleg mellett, legyen szó pályaválasztásról, noszatlgiáról vagy karrierépítésről. Mindezt kötetlenül, a valós emberi sorsok és érdekes életutak tükrében ábrázolva.

Az első, bevezető adás témája az egyetem alumni tevékenysége a múlt és a jövő tükrében. Beszélgetőpartnerek Winkler Csaba és Czeiner-Szücs Anita, a Kommunikációs és Alumni Iroda munkatársai.

Az első adás ide kattintva meghallgatható.

 
 
Az első epizódban Simon Panka, Winkler Csaba és Czeiner-Szücs Anita beszélgetnek. (Fotók: Májer Csaba József)
 

Mi a podcast?

A „podcast” szó az iPod és a broadcast (jelentése: közvetít, sugároz) angol szavak összeolvadásából keletkezett. A podcast egy olyan hanganyag (vagy videóanyag), amit készítője interneten tesz közzé. Olyan rádióadás-szerű tartalom, ami feltöltést követően online érhető el. A közzétett epizódok nem csak meghallgathatóak, hanem általában letölthetőek is.

Témajavaslata van?

Ha megosztaná véleményét, vendégjavaslatait vagy témaötleteit az Alumni Talk podcast készítőivel, írja meg az alumni@sze.hu e-mail-címre.

https://www.uni.sze.hu/post/elindult-az-alumni-talk-a-sz%C3%A9chenyi-egyetem-podcastja

Események