Erzsébet táborok pályázati felhívás 2021

Legyél TE is TESO!

Csatlakozz az ország legnagyobb táboroztatási programjának csapatához! Légy „tesó” és 2021 nyarán táboroztass a balatoni vagy az erdélyi Erzsébet-táborokban!

 

Jelentkezz Te is ATV-nek a balatoni Erzsébet-táborokba!

Jelentkezz Te is TESO-nak a balatoni Erzsébet-táborokba!

Jelentkezz Te is TESO-nak az Erdélyi Erzsébet-táborba!

 

HOGYAN?
Látogass el a honlapra (erzsebettaborok.hu) és kattints a https://erzsebettaborok.hu/tesok oldalon található JELENTKEZEM gombra.

Kik a TESO munkatársak?

Tábori Együttélést Segítő Operatív munkatársak az izgalmas tábori programok megvalósításában segédkeznek. Fő feladatuk a táborozó gyermekek aktív foglalkoztatása, a napi programok előkészítése, valamint lebonyolítása. Ők az Erzsébet Táborok narancssárga pólós szuperhős-csapatának tagjai, akik azért dolgoznak, hogy minden ottalvós Erzsébet-táborba érkező gyermek csodálatos élményekkel gazdagodjon, ismeretterjesztő és kézműves foglalkozásokat tartanak, sportbajnokságokat, ügyességi versenyeket és tréfás játékokat rendeznek, kreativitásukkal és lelkesedésükkel színesebbé teszik a tábor életét, és mindenben segítenek, amiben csak tudnak.

 

MIÉRT?
… mert gyermektáborban dolgozni ez egyik legjobb dolog a világon, hiszen felejthetetlen élményeket nyújthatsz és mosolyt csalhatsz több ezer táborozó arcára!

… mert ez a lehetőség neked szól, ha szívesen foglalkozol gyermekekkel és szeretnél tapasztalatot szerezni a táboroztatás terén!

… mert sokszínű és befogadó közösség tagjává válhatsz!

… mert csodálatos környezetben, megújult, környezettudatos táborhelyen dolgozhatsz!

… mert szakmai fejlődést segítő ingyenes felkészítő képzésben vehetsz részt!

… mert versenyképes fizetést és egyéb juttatásokat (teljes körű ellátás, szállás, munkaruha) kapsz!

Események

Hallgatói klubkoncert 2022. október 5.
Hallgatói klubkoncert 2022. október 12.
Hallgatói klubkoncert 2022. október 19.
Elektronikus ZH nap 2022. október 26.