Erzsébet táborok pályázati felhívás 2021

Legyél TE is TESO!

Csatlakozz az ország legnagyobb táboroztatási programjának csapatához! Légy „tesó” és 2021 nyarán táboroztass a balatoni vagy az erdélyi Erzsébet-táborokban!

 

Jelentkezz Te is ATV-nek a balatoni Erzsébet-táborokba!

Jelentkezz Te is TESO-nak a balatoni Erzsébet-táborokba!

Jelentkezz Te is TESO-nak az Erdélyi Erzsébet-táborba!

 

HOGYAN?
Látogass el a honlapra (erzsebettaborok.hu) és kattints a https://erzsebettaborok.hu/tesok oldalon található JELENTKEZEM gombra.

Kik a TESO munkatársak?

Tábori Együttélést Segítő Operatív munkatársak az izgalmas tábori programok megvalósításában segédkeznek. Fő feladatuk a táborozó gyermekek aktív foglalkoztatása, a napi programok előkészítése, valamint lebonyolítása. Ők az Erzsébet Táborok narancssárga pólós szuperhős-csapatának tagjai, akik azért dolgoznak, hogy minden ottalvós Erzsébet-táborba érkező gyermek csodálatos élményekkel gazdagodjon, ismeretterjesztő és kézműves foglalkozásokat tartanak, sportbajnokságokat, ügyességi versenyeket és tréfás játékokat rendeznek, kreativitásukkal és lelkesedésükkel színesebbé teszik a tábor életét, és mindenben segítenek, amiben csak tudnak.

 

MIÉRT?
… mert gyermektáborban dolgozni ez egyik legjobb dolog a világon, hiszen felejthetetlen élményeket nyújthatsz és mosolyt csalhatsz több ezer táborozó arcára!

… mert ez a lehetőség neked szól, ha szívesen foglalkozol gyermekekkel és szeretnél tapasztalatot szerezni a táboroztatás terén!

… mert sokszínű és befogadó közösség tagjává válhatsz!

… mert csodálatos környezetben, megújult, környezettudatos táborhelyen dolgozhatsz!

… mert szakmai fejlődést segítő ingyenes felkészítő képzésben vehetsz részt!

… mert versenyképes fizetést és egyéb juttatásokat (teljes körű ellátás, szállás, munkaruha) kapsz!

Események